Поръчка и доставка

Възможност да направят поръчка в онлайн магазина www.smleder.com имат както регистрираните, така и нерегистрираните потребители. 

Цените на продуктите са крайни и са с включен ДДС. 

В цените на продуктите на сайта не са включени разходите за доставка.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 60лв.

Приемането на поръчки се изпълнява от 09:00 ч. до 17:00 ч. всеки работен ден от понеделник до петък. Поръчките направени след 16:00 ч. се обработват на следващия ден. Поръчките направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Всички поръчки направени по време на официални празници се обработват през първия работен ден след празниците.

При извършване на поръчка потребителят влиза в договорни отношения с търговеца за покупко-продажба на избрания продукт, регламентирани с настоящите Общи условия. Договорът за продажба от разстояние между търговеца и потребителя се счита за сключен от момента на потвърждение на поръчката от страна на търговеца.

Доставката на поръчан чрез сайта www.smleder.com продукт се извършва от куриерската фирма Спиди до посочения от потребителя  офис на Спиди . Срокът за доставка е от един до три работни дни след приемането на поръчката, освен ако поръчания продукт в момента не е наличен - в такъв случай срокът за доставка се договаря допълнително. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. 


Плащането се извършва с наложен платеж. При получаването на пратката потребителя заплаща поръчаната стока, както и разходите за нейната доставка, която е според тарифите на куриерската фирма Спиди. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 60лв.