Общи условия

Общи условия

 

Моля, прочетете внимателно условията за ползване на нашия електронен магазин

 

1. Съдържание. Съдържанието на интернет сайта www.smleder.com, включително текст, изображения, мултимедийно съдържание, дизайн и всяка друга информация е собственост на търговеца “Ледър стар “ ООД . Потребителите нямат право да копират, модифицират, прехвърлят и да използват с комерсиална цел никакво съдържание от интернет страницата на www.smleder.com, без изричното писмено съгласие на търговеца.

2. Право за ползване. Търговецът предоставя на потребителя възможност при съобразяване и спазване на Общите условия да закупува предлаганите в електронния магазин www.smleder.com стоки. С кликването върху който и да е линк, бутон, или изображение разположени на сайта www.smleder.com потребителят заявява, че е съгласен да спазва настоящите Общи условия.

3. Регистрация. При попълване на формуляра за регистрация, потребителят е длъжен да предостави изискваните от него данни, както и да ги актуализира при промяна. В случай, че потребителят е предоставил неверни данни, търговецът има право без предизвестие да спре достъпа на потребителя до профила му, както и да анулира поръчката му.

4. Поверителност на личните данни. Личните данни, които потребителите въвеждат при регистрацията си, както и при попълването на формуляра за поръчка са надеждно защитени и могат да бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите. Пълната информация касаеща личните данни на потребителите е публикувана на страницата: Защита на личните данни.

5. Поръчка. Възможност да направят поръчка в онлайн магазина www.smleder.com имат както регистрираните, така и нерегистрираните потребители. Приемането на поръчки се изпълнява от 09:00 ч. до 17:00 ч. всеки работен ден от понеделник до петък. Поръчките направени след 17:00 ч. се обработват на следващия ден. Поръчките направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Всички поръчки направени по време на официални празници се обработват през първия работен ден след празниците.

При извършване на поръчка потребителят влиза в договорни отношения с търговеца за покупко-продажба на избрания продукт, регламентирани с настоящите Общи условия. Договорът за продажба от разстояние между търговеца и потребителя се счита за сключен от момента на потвърждение на поръчката от страна на търговеца.

6. Потвърждение на поръчката. Поръчката се счита за потвърдена само след като търговецът се свърже с потребителя по e-mail или телефон , за да го уведоми, че поръчаният продукт е наличен. За тази цел, при попълването на формуляра за поръчката, потребителят е длъжен да предостави валиден e-mail и телефонен номер. В случай, че телефонът за контакт не е активен, поръчката може да бъде анулирана.

7. Наличност на продуктите. Поради динамиката на продажбите е възможно някои продукти, фигуриращи на сайта като налични, към момента на приемане на поръчката да бъдат изчерпани и да не могат да бъдат доставени. Търговецът не гарантира за наличността на продуктите на сайта www.smleder.com В случай, че поръчаният продукт не е наличен, търговецът има задължението да уведоми потребителя по телефона, или чрез имейл.

 

8. Цени на продуктите. Всички цени на сайта www.smleder.com са в български левове. Цените на продуктите са крайни и са с включен ДДС. В цените на продуктите на сайта не са включени разходите за доставка. Търговецът си запазва правото да променя цените на продуктите, както и таксата за доставка.

9. Доставка. Доставката на поръчан чрез сайта www.smleder.com продукт се извършва от куриерската фирма Спиди до посочения от потребителя адрес, или офис на Спиди. Има възможност доставката да бъде извършена и от друга куриерска фирма за сметка на потребителя. Срокът за доставка е от един до три работни дни след приемането на поръчката, освен ако поръчания продукт в момента не е наличен - в такъв случай срокът за доставка се договаря допълнително. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката.

 

10. Плащане. Плащането се извършва с наложен платеж. При получаването на пратката потребителя заплаща поръчаната стока, както и разходите за нейната доставка, която е според тарифите на куриерската фирма Спиди. Безплатна доставка на поръчки над 60лв.

 

12. Замяна. В случай, че получения от потребителя продукт не съответства на желания от него размер, той има възможност да поиска замяна с друг размер.  Замяната може да бъде извършена само при условие, че закупената стока е върната в оригиналната си опаковка, без следи от употреба, или нарушен търговския вид и придружена с документите издадени при покупката.  Разходите по връщането и замяната са за сметка на потребителя.  Замяната може да бъде договорена по телефона. В случай, че желаният от потребителя размер не е наличен, той може да упражни правото си за отказ от поръчка.

13. Отказ от поръчка. Потребителят има право да се откаже от договора за продажба от разстояние без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на поръчаната стока. Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че закупената стока е върната в оригиналната си опаковка, без следи от употреба, или нарушен търговския вид. Потребителят е дължен в посочения срок да информира търговеца за своето намерение да върне закупените продукти.

14. Други условия. Търговецът си запазва правото едностранно да променя условията за ползване на онлайн магазина www.smleder.com, без предварително да информира потребителите. Потребителите трябва да следят за евентуални промени и да се съобразяват с тях.

За всички неуредени с настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото българско законодателство.